Известие

Collapse
No announcement yet.

Резервни части за GTV '97

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Резервни части за GTV '97

Здравейте,

наскоро се откри проблем в двигателя на моята Алфа GTV '97 2.0 TS, 150 HP.
    Реших да продам колата на части. Всичко си е здраво, част от елементите дори са сменяни...
    Колата е с 16" алуминиеви джанти, продават се с гумите.

Публикувам темата тук, защото собствениците на GTV/Spider са значително по-малко от останалите алфисти.

При въпроси, 0898 633 810

Здравей колега. Пусни малко детайлни снимки вътре/вън. Не щади лентата на апарата.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Направих малко снимки.
      Джантите са добри.

Огледалата ги свалих, както се вижда на едните снимки. Електрониката по тях работи без забележки.

По-обстойно съм снимал шофьорската седалка, за да се види, че има съвсем лека забележка.

Централната конзола съм я боядисвал пролетта.

Фаровете работят. Здрави са.

Вратите са в отлично състояние - също. Електрониката си работи, шофьорското стъкло е автоматично.

Амортисьорите на предния капак и багажника съм ги сменял съвсем скоро, подсилени са и работят без грешка. Пуска за отваряне на багажника от жабката - също.

Ако има нужда от детайлна снимка на някой елемент, като го сваля, ще мога да направя.

Мога да пращам частите по Еконт и Спийди.
      Attached Files

Comment

Здрасти аз съм кандидата за топката и волана , ако може по детайлни снимки на волана, благодаря!

Comment

Аз пък си заплювам едната духалка от централната конзола и амортисьорите на предния капак, но преди това искам да помоля и за няколко снимки отдолу. По-точно ме интересува една скоба с гумен тампон, която държи генерацията за купето някъде около меката връзка.

Comment

Може ли и една хубава снимка в багажника, по-точно на калъфа на резервната гума?

Comment

Аз си заплювам амортисьорите на багажника! Състоянието на тавана и от какъв материал е тапицерията? Провиснало? Дупки? Моята е релефна ,нещо като гума и си търся такава. Дръжката на тавана също може да я взема ,ако има начин да си я поставя над шофьорското място ,мисля няма да е проблем Огледалата ,стабилни ли са? Пасажерското ми тропка доста и се клати цялото
              Давай цени?
              Бих дошъл на място ,но по коледа чак
              Fiat Bravo II 1.4 90hp
              sigpic
              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                Дръжката на тавана също може да я взема ,ако има начин да си я поставя над шофьорското място ,мисля няма да е проблем
                Направо заспива там, като махнеш декоративните капачки. Вземи и оригиналните болтове, които я държат за тавана!

Comment

Аз пък бием ключа на темата и до 2-3 ще я изтрия. Колега пуснал темата - в раздел Продава и е мястото. Не може всеки да си тълкува правилата както него го устройва, нали така
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                  X